Albin Kurti 

Për ne

AlbinKurti.info – është krijuar në janar të vitit 2011. Kjo faqe është krijuar enkas për fansat e të madhit Albin Kurti kudo që janë dhe e mbështetin atë. Në këtë uebfaqe ju do të mund të gjeni çdo gjë rreth Albin Kurtit.

Fazat e formimit të AlbinKurti.info

Në fillim u hap një Faqe në Facebook e quajtur me emrin: “Ta mbështesim Albin Kurtin” si inspirim i mbështetjes së Albin Kurtit kundër procesit të montuar gjyqësor të EULEX-it ndaj Albin Kurtit. Pas lirimit të Albin Kurtit, ne ende vazhduam ta mbështesim atë duke i ndihumar edhe Lëvizjes Vetëvendosje për përhapjen e informatave të vazhdueshme. Ne menduam se kjo faqe nuk meriton vetëm kaq dhe kështu vendosëm të zgjeroheshim edhe më shumë. Ideja lindi të formonim një uebaqe për mbështetjen më të madhe. Tani jemi duke punuar dhe nuk mendojmë të ndalemi edhe për shumë kohë.

Me respekt nga stafi i AlbinKurti.info -"Ta mbështesim Albin Kurtin"

www.albinkurti.info